Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

#741 closed defect (fixed)

AutoProcessing flag remains set on raw bioassays

Reported by: Nicklas Nordborg Owned by: Nicklas Nordborg
Priority: minor Milestone: Reggie v3.2
Component: net.sf.basedb.reggie Keywords:
Cc:

Description

The secondary analysis auto-confirmation wizard managed to process a batch up until the gene report step but the gene report failed due to a problem with the configuration (see #739).

After fixing the configuration the failed jobs were manually restarted and completed successfully, but the raw bioassays still have AutoProcessing set to ReProcess. The do not show up in the 'create gene report' wizard.

The annotation should at least be reset but I think we also need to check a few other scenarios to make sure this is handled correctly. For example, what happens if the auto-confirmation is not involved but the gene reports are started manually.

Change History (2)

comment:1 Changed 6 years ago by Nicklas Nordborg

I think this is a side-effect of #722. The AutoProcessing=ReProcess is set by the auto-confirmation service for failed jobs. It doesn't matter if the job is started manually or by the auto-confirmation after a cufflinks run. This causes the raw bioassay to appear in the 'Gene report' wizard again and the AutoProcessing annotation is reset if started from there (as it creates a new job). Using the regular BASE gui to restart the same job doesn't reset the AutoProcessing annotation though it disappears from the 'Gene report' wizard.

Last edited 6 years ago by Nicklas Nordborg (previous) (diff)

comment:2 Changed 6 years ago by Nicklas Nordborg

Resolution: fixed
Status: newclosed

(In [3143]) Fixes #741: AutoProcessing? flag remains set on raw bioassays

The plugin will now also reset the AutoProcessing annotation.

Note: See TracTickets for help on using tickets.